چه عواملی احتمال آلودگی به بیماریهای مقاربتی را افزایش می دهد؟
عفونتهای مقاربتی (STI) در اثر داشتن رابطه جنسی با یک شریک جنسیِ مبتلا به بیماریهای مقاربتی ایجاد میشود.
عفونتهای مقاربتی (STI) در اثر داشتن رابطه جنسی با یک شریک جنسیِ مبتلا به بیماریهای مقاربتی ایجاد میشود.
تشخیص آرتریت روماتوئید (RA) ممکن است دشوار باشد، زیرا هیچ آزمایشی نمیتواند وجود آن را ثابت کند. بههمین دلیل، تشخیص بیماری بر اساس چندین عامل صورت میگیرد.
آرتریت پسوریاتیک (Psoriatic arthritis) نوعی آرتریت است که در حدود 30درصد از افراد مبتلا به پسوریازیس ایجاد میشود.
آزمایش پدر-فرزندی با هدف تعیین رابطه بیولوژیکی بین دو نفر انجام میشود. به عبارت دیگر این تست ژنتیکی، امکان تعیین پدر یا مادر بیولوژیکی یک کودک را ممکن میکند.
HPV مخفف ویروس پاپیلومای انسانی است. بیش از ۱۵۰ نوع ویروس در گروه ویروس HPV وجود دارد و به هر ویروس HPV یک عدد داده میشود که نوع HPV با آن مشخص میشود.
پیوند مغز استخوان، نوعی درمان پزشکی است که مغز استخوان شما را با سلولهای سالم جایگزین میکند. سلولهای جایگزین میتوانند از بدن خود شما و یا از یک فرد اهداکننده گرفته شوند.
سلولهای سالم در پستان بهصورت طبیعی، پروتئینی به نام CA 15-3 آزاد میکنند. در افراد مبتلا به سرطان پستان، سلولهای سرطانی یا تومورهای سینه سطوح بالاتری از CA 15-3 را وارد جریان خون میکنند.
آزمایش ژنتیک در محیط آزمایشگاهی برای تحلیل و مطالعه ژنها انجام میشود. ژنها دستورالعملهای داخل ساختار DNA هستند که فرزندان، آنها را از والدین خود به ارث میبرند.
آزمایش فیبرینوژن خون برای ارزیابی میزان عملکرد پروتئینی به نام فیبرینوژن در خون - که «فاکتور انعقادی I» نیز نامیده میشود - و مقدار آن در خون شما تجویز میشود. همچنین این آزمایش را فاکتور I (فیبرینوژن)، فیبرینوژن سرم و آزمایش عملکرد فیبرینوژن نیز مینامند.
احساس بدی دارید، دماغتان را میکشید، عطسه میکنید و گلو درد دارید. سرماخوردگی، آنفولانزا یا آلرژی؛ به کدامیک مبتلا شدهاید؟ تشخیص اینها از هم میتواند سخت باشد زیرا علائم مشترک زیادی دارند. اما درک تفاوتها به شما کمک میکند تا بهترین درمان را انتخاب کنید.